Service

Het hele proces van het ontwerpen uitwerken en plaatsen van uw keuken wordt door Keuken Specialist Peter Boekesteijn met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Oog voor detail en aandacht voor al uw vragen. Een vakkundige kijk op de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden zijn het visitekaartje van Peter Boekesteijn.

De volledige montage van de keuken en de aanpassingen di daarvoor moeten gebeuren worden uitgevoerd door eigen vakkundige monteurs. Een nauwe samenwerking met de planning zorgt ervoor dat alle producten op plaats van bestemming zijn op het moment dat het bouwen van de keuken start.

Alles wat bij uw keuken hoort wordt werkend afgeleverd! De aansluiting van water en electra wordt verzorgd en indien nodig wordt er met installatiebedrijven overlegd voor een gasaansluiting om zodoende tot een maximaal resultaat te komen.

Mochten er onverhoopt toch zaken niet geheel naar wens verlopen dan mag u rekenen op eens service die uitstekend genoemd kan worden. Uw vraag of klacht wordt ten aller tijden serieus behandeld en er zal samen met u naar een passende oplossing worden gezocht.